Termékkereső
Cikkszám:
Megnevezés:
Nettó Ár:
- Ft
Készleten:
min.
Keresés

Személyes adatok
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
Felhasználó: *
Jelszó: *
Jelszó: *
E-mail: *
Mobil:
Fax:
Számlázási adatok
Cégnév: *
Ország: Magyarország *
Település: *
Irsz.: *
Utca, házszám: *
Adószám: *
Telefonszám: *
Szállítási adatok
megegyezik a számlázási adatokkal
Település: *
Irsz.: *
Utca, házszám: *
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

Nem olvasható? Cserléd a szöveget.


Regisztráció
Felhasználó: Jelszó:
Regisztráció | Kosár
Keresés:
Részletes
keresés
Nyelvek: ro | pl | hu | en | de | cz
Logó feltöltő Ajánlat készítő
Kosár tartalma
COOL 2020
TEXTILE AND FASHION
TECHNOLOGY AND MOBILE
VITALITY AND WELLNESS
KIDS AND TOYS
FOOD AND DRINKWARE
KEYS AND TOOLS
WRITING
LEISURE AND SPORT
OFFICE AND BUSINESS
BAGS AND TRAVEL
Emblémázás
Grafika
Vásárlási feltételek
Márkáink
Kapcsolat
Márkáink

Andre 
philippeAndre 
Philippe pólóAndre 
Philippe nyakkendőkAndre 
Philippe flaskaférfi Öv

 Az Andre Philippe reklámajándékok az exkluzív és minőségbe kiemelkedő termékek közé tartozik.Gyártása során kimagasló figyelmet fordítanak a minőségre, anyagára, varrására, megmunkálására.

Andre Philippe reklámajándékok:Galléros Pólók, pénztárcák, esernyők, bőr és fém flaskák, nyakkendők, selyemsálak, bőr laptoptáska, Bőr irattartó mappa, férfi és női övek, tollak, tolltartók, törölközök, karórák, gurulós bőrönd, hátizsák, öngyújtó.

 

GildanGildan 
galléros PólóGilda 
pólók 31 féle színbenGildan 
kék póló

 A Gildan az egyik legnagyobb a promóciós póló gyártó.A reklámajándék piacon a Gildan pólók aratják a babérokat, nem véletlen.

Kiemelkedő minőség ellenőrzés folyik a pólók gyártása során és  mérik az öltések inchenkénti számát, a késztermék szélességét, hosszát.

Színei mindig megfelelnek egy standard-nek, így utánrendelés esetén sem lehetnek színeltérések. Minden termék zsugorodásmentes alapanyagból készül. (mosás során nem változik a mérete, alakja.

A Gildan promóciós termékek, nemzetközileg a legelismertebb ÖKO 100 minősítéssel rendelkeznek, tökéletesen szitázható, hímezhető.

 

 

Sols 
reklámajándékokSols 
pólókSols 
pólóSols 
galléros póló

 A Sol's jelenleg 77 különböző modellel 58 féle színárnyalattal rendelkezik.

Reklámajándékokkal és a promóciós ruházattal foglalkozó cégek előszeretettel ajánlják partnereiknek. A Sol'S pólók nem csak a munkahelyen de a szabadidő eltöltésére is kimondottan komfortos, elegáns megjelenést biztosítanak.Választékuk jelentős, a spagetti pántos, karcsúsított toptól, az ingek, blúzok , vagy bélelt dzsekik mindenki számára elérhetőek, nem feledkezve meg a gyerekekről és a női vonalakról!!

 

 

Harvest 
promociós ruhák

James Harves Amerika egyik legnagyobb baseball játékosainak egyike volt. 11 évig tartó baseball karrierje alatt legendává nőtte ki magát. Már több mint 50 éve, hogy feladta sportolói mivoltát, de neve még mindig él a nemzet szívében.

1988 óta James Harvest promóciós öltözetei segítenek a világon több ezer cégnek, hogy kialakítsák egyedi stílusukat, és evvel erősítsék a csapatszellemet. James Harvest Sportswear kollekció az amerikai főiskolás divaton alapul és a jó minőség jellemzi. Sok munka fekszik designban, valamint abban, hogy a ruhadarabok funkcionálisok és divatosak legyenek. A nem kimondottan reklámajándékok-nak és promóciós termékeknek szánt prémium minőség, sportos elegancia a mindennapokban, kényelem az irodában és a szabadidőben is. Céges formaruházatként is kiváló mindazon vállalatok számára, akik a minőséget kiemelkedően fontosnak tartják kommunikációjukban. Erre talán a legjobb bizonyíték az, hogy a Harvest a Ferrari Forma 3000 hivatalos beszállítója.

 

 

 

Printer 
promociós termékek

Harvestnél alacsonyabb árszínvonalú, de emellett hasonlóan magas minőségű termékek. A kollekció tervezésénél előnyben részesül az egyszerűbb kivitelezhetőség, hagyományosabb forma. Mindezek a jó minőségű alapanyagok és magas színvonalú kivitel kombinációjával alkotják a Printer termékválasztékát. A Printer kollekció alkalmas nagy volumenű termékmennyiséget igénylő kampányokhoz.
Forrás: promotionstudio.hu